fredag den 25. januar 2013

Sweet potato kiks

Hvis man lige står og mangler nogle kiks til at gå at snacke på, er her et meget godt bud på nogle rigtig gode af slagsen: sweet potato kiks. De er virkelig lækre og hverken for søde eller saltede. Man kan selv bestemme om man vil krydre dem, eller holde dem lidt mere neutrale, alt efter hvad man foretrækker. Hvis man holder kiksene neutrale vil de være rigtig gode til eksempelvis ost, da smagen af kiksen ikke overdøver osten.


Jeg brugte grahamsmel til opskriften, og det fungerede upåklageligt. Dejen tager lidt tid at lave, fordi man først lige skal have tilberedt kartoflen, som derefter skal afkøles inden den pureres. Til gengæld er dejen rigtig dejlig nem at arbejde med efter den har været på køl cirka en halv times tid. Derefter er det sådan set bare at få blandet ingredienserne, rullet dejen ud, udstikke kiksene og bage dem i ovnen. Dejligt nemt, og så smager de fantastisk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar