Det var lækkert! Dejlig cremet og med masser af bacon. Det faldt bestemt også i kærestens smag, og efter jeg havde taget min portion, sørgede han for at der ikke var mere tilbage. Fik også titlen "total yndlings kæreste", så man må sige at retten var godtaget.
Lettere spaghetti carbonara
200 g spaghetti
150 g kalkunbacon
1 æg
1 æggeblomme
50 g revet parmesan
1 dl madlavningsfløde 4 %
Kog spaghettien efter anvisning på pakken. Steg kalkunbaconen på panden, indtil den er sprød. Æg, æggeblomme, madlavningsfløde og parmesan røres sammen. Når baconen er færdigstegt, hældes den i flødeblandingen. Når spaghettien er kogt færdig, hældes vandet fra, og spaghettien hældes tilbage i gryden og stilles på kogepladen igen. Hæld flødeblandingen over, og rør hurtigt rundt indtil blandingen har fordelt sig. Drys eventuelt lidt salt og peber på for ekstra smag. Serveres med det samme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar