Kunne helt bestemt godt finde på at lave bulgur på denne måde igen, da det giver det ekstra lille pift til hverdagsmaden man engang imellem har brug for. Kæresten syntes også det var godkendt og blev så mæt efter første portion, at han ikke orkede at tage anden gang, hvilket må betegnes som en succes. Inspirationen til bulguren fik jeg fra denne blog: www.immaeatthat.com
Stegte grøntsager med kylling og kokos-bulgur 2 pers.
2 dl bulgur
1 stor dåse kokosmælk light
2 dl vand
1 dl kokosmel
salt
2 kyllingebryster skåret i tern
1 pose frosne grøntsager
Hæld bulgur, kokosmælk, vand, kokosmel og en lille smule salt i en gryde. Lad det koge ca. 10 min. indtil bulguren har suget det meste af væsken til sig. Kyllingeternene steges på en pande med lidt flydende Becel, indtil de er en smule lysebrune og gennemstegte. Læg dem til side. På samme pande steges grøntsagerne, indtil de er optøede. Lige inden grøntsagerne er færdige, hældes kyllingen tilbage på panden og steger med. Serveres med det samme.
Din blog ser godt ud Tanja :)
SvarSletTusind tak søde :) Synes også den er blevet meget bedre efter jeg har lavet den om :)
SvarSlet