søndag den 13. januar 2013

Kylling og grøntsager med kokos-bulgur

Jeg er en stor fan af bulgur. Det smager godt, er en god substitution for ris og så er det godt til at give lidt mere fyld til mange retter. Problemet er bare, at nogle gange har man bare brug for at prøve noget nyt. Det valgte jeg så at gøre i dag. Resultatet blev slet ikke ringe. Tværtimod. Kombinationen af bulgur, kokosmælk og kokosmel var lige hvad der skulle til for at gøre det til en omgang lækker og cremet tilbehør til stegt kylling og grøntsager. Den ekstra bonus er, at det heller ikke tog specielt lang tid at lave.
Kunne helt bestemt godt finde på at lave bulgur på denne måde igen, da det giver det ekstra lille pift til hverdagsmaden man engang imellem har brug for. Kæresten syntes også det var godkendt og blev så mæt efter første portion, at han ikke orkede at tage anden gang, hvilket må betegnes som en succes. Inspirationen til bulguren fik jeg fra denne blog: www.immaeatthat.com

Stegte grøntsager med kylling og kokos-bulgur 2 pers.
2 dl bulgur
1 stor dåse kokosmælk light
2 dl vand
1 dl kokosmel
salt
2 kyllingebryster skåret i tern
1 pose frosne grøntsager

Hæld bulgur, kokosmælk, vand, kokosmel og en lille smule salt i en gryde. Lad det koge ca. 10 min. indtil bulguren har suget det meste af væsken til sig. Kyllingeternene steges på en pande med lidt flydende Becel, indtil de er en smule lysebrune og gennemstegte. Læg dem til side. På samme pande steges grøntsagerne, indtil de er optøede. Lige inden grøntsagerne er færdige, hældes kyllingen tilbage på panden og steger med. Serveres med det samme. 


2 kommentarer:

  1. Din blog ser godt ud Tanja :)

    SvarSlet
  2. Tusind tak søde :) Synes også den er blevet meget bedre efter jeg har lavet den om :)

    SvarSlet