Cremet karrywok 2 pers.
2 kyllingebryster
1 pose frossen wokblanding (500 g)
1 stor dåse kokosmælk light
karry
salt
peber
soya
Kyllingebrysterne skæres i tern. Wokken opvarmes med en lille smule olie. Kyllingeternene brunes med lidt karry. Når de alle har fået lidt farve, hældes grøntsagerne i, og steges til de er optøede. Herefter hældes kokosmælken i sammen med karry, soya, salt og peber og simrer indtil kokosmælken er kogt en lille smule ind. Smages eventuelt til med lidt flere krydderier. Serveres med det samme.
Man kan med fordel koge nudler i en gryde ved siden af og blande i retten inden servering, hvis man har lyst.
Tak for inspirationen... Det er en velsmagende og simpel ret... :)
SvarSletDet var så lidt :) Har lavet den i mange år, og er selv fan af retter der smager godt, men som er nemme at lave :)
SvarSlet