mandag den 21. januar 2013

Græsk yoghurt med granatæble

Jeg elsker græsk yoghurt. Det er nemt at variere i det uendelige og kan bruges til alt lige fra morgenmad til is eller i bagning. Jeg kan især godt lide græsk yoghurt til morgenmad med lidt müsli og friske bær. Det giver en dejlig start på dagen. I dag bestemte jeg mig for at prøve noget helt nyt: græsk yoghurt med granatæble og pistacienødder. Det smagte himmelsk. Den cremede yoghurt sammen med de friske og let syrlige granatæblekerner og pistacienødderne spiller bare perfekt sammen. Det bliver hvert fald ikke sidste gang denne kombination bliver lavet. Og så er det også dejligt at føje noget nyt til repertoiret af morgenmad, for det kan godt gå hen og blive en smule trivielt, hvert fald for mit vedkommende.


Græsk yoghurt med granatæble 1 pers.
150 g. græsk yoghurt
½ granatæble
20 g. afskallede pistacienødder
sødemiddel

Hæld græsk yoghurt i en skål, og sød den efter smag med sødemiddel. Bank kernerne ud af granatæblet og bland dem i sammen med pistaciekerner. Server med det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar