Jeg er et hyggedyr. Så er det sagt. Efter at have haft en lang uge i skolen, står aftenen bare på ren, tiltrængt, afslapning. Jeg har en masse ting der skal ordnes, men det må vente til i morgen, for i dag handler det bare om mig og afslapning. Og cookie dough. Masser af cookie dough. Hvis du ikke har opdaget bloggen
chocolate covered katie så er det på tide. Hun er genial. Hun elsker chokolade og har specialiseret sig i at lave sunde desserter. Ens tænder løber i vand når man sidder og kigger hendes opskrifter igennem. Mine gør i hvert fald. Jeg bestemte mig for at afprøve en af hendes opskrifter, nemlig
cookie dough dip. Den skuffer ikke, for at sige det meget pænt. Min version endte med at blive til peanut cookie dough dip, og det er bestemt ikke dårligt. Det gode ved at bage kage, er når man kan slikke skålen bagefter, men med denne opskrift behøver du slet ikke at skulle bage en kage for at spise dejen. Endnu et plus er også at der ikke er æg i, så man ikke skal stå og overveje om man vil være sikker på at undgå salmonella eller om man er lidt mere living-on-the-edge typen der spiser dejen alligevel. Jeg er nok mest det sidste. Hvis der er kage og dej, så skal det altså smages på. :)
Cookie dough dip med peanut butter og knækbrød brækket i mindre stykker til at dyppe med. Opskriften findes her:
cookie dough dip.
Jeg bestemte mig også for lige at prøve at lave is med dippen og det blev et virkeligt vellykket resultat. Isen minder om min
hjemmelavede is med god samvittighed, men med ekstra god smag af cookie dough.
Peanut butter cookie dough is
200 g græsk yoghurt
25 g skummetmælk
flydende sødemiddel
vaniljearoma
Græsk yoghurt blandes med skummetmælk og smages til med sødemiddel og vaniljearoma. Cookie dough dip blandes i, og røres rundt. Put blandingen i ismaskinen, og lad den køre ca. 10-15 minutter indtil den ønskede konsistens er opnået.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar