fredag den 18. januar 2013

Spinat snegle med hvidløg

Jeg kan rigtig godt lide pizza snegle, men de bliver ret hurtigt kedelige i længden, hvilket også er grunden til jeg ikke har lavet dem i meget lang tid. Da jeg fandt denne opskrift på snegle med spinat og feta, vidste jeg med det samme at den blev jeg nødt til at afprøve. Jeg brugte parmesan i stedet for feta, hvilket jeg ikke har fortrudt. Er sikker på de også smager fantastisk med feta, men havde lige noget parmesan i køleskabet jeg ville have brugt. De blev utroligt vellykkede, og fik også dobbelt så mange som der stod i opskriften, så nu er der hvert fald nogle til madpakken og resten til fryseren.
Da det er en amerikansk opskrift, og ovenikøbet også glutenfri, kendte jeg ikke lige de meltyper der blev brugt, så jeg valgte simpelthen at bruge grahamsmel i stedet for. Jeg brugte 460 g. grahamsmel + lidt til æltningen. I opskriften står der at man skal bruge "rapid rise yeast", men jeg brugte en pakke almindeligt gær, hvilket fungerede glimrende. Derudover fulgte jeg opskriften som den er, men i stedet for ca. 16 stk fik jeg 32, da jeg valgte at skære dem ca. 1 cm. tykke. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar