Da det er en amerikansk opskrift, og ovenikøbet også glutenfri, kendte jeg ikke lige de meltyper der blev brugt, så jeg valgte simpelthen at bruge grahamsmel i stedet for. Jeg brugte 460 g. grahamsmel + lidt til æltningen. I opskriften står der at man skal bruge "rapid rise yeast", men jeg brugte en pakke almindeligt gær, hvilket fungerede glimrende. Derudover fulgte jeg opskriften som den er, men i stedet for ca. 16 stk fik jeg 32, da jeg valgte at skære dem ca. 1 cm. tykke.
fredag den 18. januar 2013
Spinat snegle med hvidløg
Jeg kan rigtig godt lide pizza snegle, men de bliver ret hurtigt kedelige i længden, hvilket også er grunden til jeg ikke har lavet dem i meget lang tid. Da jeg fandt denne opskrift på snegle med spinat og feta, vidste jeg med det samme at den blev jeg nødt til at afprøve. Jeg brugte parmesan i stedet for feta, hvilket jeg ikke har fortrudt. Er sikker på de også smager fantastisk med feta, men havde lige noget parmesan i køleskabet jeg ville have brugt. De blev utroligt vellykkede, og fik også dobbelt så mange som der stod i opskriften, så nu er der hvert fald nogle til madpakken og resten til fryseren.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar