tirsdag den 22. januar 2013

Fyldt avocado

Hvis man står og mangler en hurtig og god frokost, så er det værd at tage et nærmere kig her: avocado fyldt med rejer, peberfrugt og græsk yoghurt. Det tager cirka 10 minutter at lave, og det smager fantastisk. Hvis man lader være med at putte fylde i avocadoerne, kan man sagtens have den med på madpakken. Kombinationen af avocado, rejer og peberfugt er en af mine yndlingskombinationer, og den kan varieres på en masse forskellige måder, alt efter hvad man foretrækker.



Fyldt avocado
1 avocado
1 peberfrugt
50 g. rejer
2 spsk. græsk yoghurt
1 tsk. sennep
citronsaft
salt
peber

Halver avocadoen og tag stenen ud. Skrab det meste af kødet ud, lad der være ca. 0,5 cm. tilbage, og put det i en skål. Put rejer og peberfrugt skåret i tern oveni. I en anden skål blandes græsk yoghurt og sennep og smag til med salt, peber og citronsaft. Hældes over avocado, peberfrugt og rejer og blandes godt. Fyldet fordeles i de to avocadoskaller og serveres med det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar