I dag er min hviledag, hvilket egentlig er meget rart. I går kunne jeg godt mærke på mig selv at jeg var ret stresset, på grund af meget træning i løbet af ugen, sent hjemme fra skole i går, udvælgelse af ATTP emne, fysikaflevering og alle de andre dagligdags ting som man også lige skal nå. Alt det kombineret med lidt søvnunderskud, og så er man ved at være godt træt og trænge til et pusterum.
Det fik jeg heldigvis i dag. Kæresten havde fridag, så han havde lige været en darling og handlet ind, vasket op og ryddet op inden jeg kom hjem. Virkelig dejligt, for så var der lige pludselig lidt mindre at holde styr på i mit hoved. Jeg havde egentlig ikke planlagt aftensmaden, men efter at have kigget lidt på nogle billeder på instagram og i en e-bog jeg har købt, fik jeg ideen til at lave karry"ris" med kylling og bacon. Det var virkelig nemt at lave og så smagte det sindssygt godt.
Blomkålsris i karry med kylling og bacon (2 pers.)
3 store gulerødder
1 broccoli
½ blomkål
1 pakke færdigstegt kyllingestrimler
1 pakke kalkunbacon
karry
Blomkålen rives meget fint, broccolien skæres i mindre buketter og gulerødder rives i tynde strimler. Hæld lidt fedtstof på en pande og put blomkål og karry heri. Svits blomkålen indtil det hele har taget farve fra karryen, uden at brænde på. Imens steges kalkunbacon. Tilsæt gulerødder og broccoli til blomkålen. Når kalkunbaconen er ved at være færdigstegt, hældes det sammen med kyllingen over i grøntsagsblandingen, og det hele varmes igennem.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar