mandag den 10. juni 2013

Kage til morgenmad?

Kan man spise kage til morgenmad? Ja, men det er som regel ikke så fantastisk godt på grund af antallet af kalorier, højt sukkerindhold og så videre. Det er der heldigvis en løsning på: mugcake. Jeg er blevet helt vild med dem og det er blevet min faste morgenmad fordi det er sunde ingredienser, den mætter og så kan man variere i det uendelige efter hvad man lige har lyst til. Derudover kan den laves i mikroovnen, så den er tilmed også hurtig at tilberede.



Kagen bestod af:

1 most banan
1 æg
1 dl havregryn
1-2 tsk honning
2 spsk kakao
1 knsp bagepulver

Alle ingredienserne blandes i en skål. En kop eller form smøres og dejen hældes i. Varmes i mikroovnen i ca. 1,5-2 minutter på højeste effekt.

Til "glasuren" rørte jeg et par spiseskefulde skyr med en (stor) teskefuld peanut butter, sødemiddel og lidt vaniljearoma. Til sidst blev der toppet med gojibær. Mums!


Frokosten bestod af et par knækbrød med avocado dryppet med lidt citronsaft og lidt salt. Hertil en smoothie lavet af ananas, mango, kiwi, kokosmel, proteinpulver og lidt mælk. Det smagte lækkert!


Aftensmaden blev også virkelig lækker: kyllingedeller med squash og gulerod, asparges med kalkunbacon og sidst men ikke mindst majskolber med smør og salt. Kæresten havde bestemt heller ikke noget imod dagens ret, og hvis jeg selv skal sige, så havde jeg heller ikke. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar